KARPUZCU BAŞKANA KAPRUZ HEDİYESİ 

Hal esnafı Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret etti. Çocukluğunda karpuz tezgahında çalıştığını söyleyen Çavuşoğlu’na karpuz hediye ettiler. 

 

Yerel seçimde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Bülent Nuri Çavuşoğlu'na toplumun çeşitli kesimlerinden ziyaretler devam ediyor. 

En renkli ziyaretlerden birini Toptancı Hal esnafı gerçekleştirdi. Türkiye Halciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öztürk ile birlikte Çavuşoğlu’nu ziyaret eden esnafın beraberinde getirdiği hediye ise dikkatlerden kaçmadı. 

Gençlik ve öğrencilik yıllarında karpuzculuk yapan ve kamyon kasalarında karpuz satan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, seçim döneminde "Karpuzcu başkan adayı" olarak gündeme gelirken, seçimi kazanmasından sonra Çavuşoğlu'na halciler tarafından gerçekleştirilen ziyarette makama getirilen karpuzlar dikkat çekti.

Bülent Nuri Çavuşoğlu

Türkiye Halciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öztürk ve beraberindeki halciler, Çavuşoğlu'na hayırlı olsun ziyaretine karpuzla gittiler. Tebessüme neden olan ziyaretle ilgili yapılan paylaşımda, "Karpuzcu Başkana, Karpuzcu başkandan ziyaret.. Türkiye Halciler Fedarasyonu yönetim üyeleri olarak geçmişte birlikte karpuz sattığımız Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Bülent Nuri Çavuşoğluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Samimi sohbetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu'na çok teşekkür ederiz" ifadeleri yer aldı.

Türkiye Halciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öztürk, Başkan Çavuşoğlu ile gençliklerinde pazarlarda çok karpuz sattıklarını belirterek, "Herkes hayırlı olsun ziyaretine çiçek, çikolata götürür, biz de karpuz götürdük. Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinde bir karpuzcudan da belediye başkanı olabiliyor. Karpuzculuktan avukatlığa, CHP il başkanlığına ve büyükşehir belediye başkanlığına kadar başarı gösteren hemşehrim Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu çalışkanlığı ve azminden dolayı kutluyor ve başarılar diliyorum" diye konuştu.