MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇALIŞMALAR DURDU

Hallaçlar’da bu ay tamamlanıp hizmete açılması planlanan Millet Bahçesi’nde iş makinesi ve personelin sahayı terk ettiğini, çalışmaların durduğunu gören vatandaşlar sosyal medyada tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, millet bahçelerinde bedava çay ve kek ikramı sözü vermişti…

 

Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Hallaçlar mahallesinde inşası başlayan Millet Bahçesi’nde çalışmaların durduğu iddia edildi. Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve bu yılın Mart ya da Nisan ayları içinde tamamlanarak hizmete açılacağı müjdelenen Millet Bahçesi’ne iş makineleri ve personelin bulunmadığını, çalışmaların durdurulduğunu gören vatandaşlar sosyal medyada duruma tepki gösterdi. 

Önceki dönem Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bölgede yaptığı incelemede 400 gün içinde çalışmanın tamamlanacağını söylemişti.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bedava kek ve çay ikramının yapılacağı, vatandaşların rahat nefes alacağı bir buluşma noktası olarak işaret etti Millet Bahçesi bünyesinde yürüyüş yolları, bisiklet yolları, piknik alanları, amfi, kütüphane, kıraathane, satranç binası, tenis kortu ve diğer açık alan spor tesisleri olması planlanıyordu. 

AMATÖR SPORLAR KOMPLESİ DE OLACAKTI

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında bölgede inceleme yapan dönemin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, millet bahçesinin yanında, yapmayı hedefledikleri diğer bir tesisin de Büyükşehir Belediyesi Amatör Sporlar Komplesi olduğunu kaydetmişti. Zolan, Komplekste; 3 bin 200 seyirci kapasiteli bir kapalı spor salonu, okçuluk, güreş, judo, tekvando, kickboks, jimnastik, eskrim, karate, masa tenisi, pilates gibi birçok spor branşına ait salon, basketbol antrenman salonu, fitnes salonu, 2 adet toplam 4 bin seyirci kapasiteli 2. veya 3. lig maçlarının yapılabileceği standartta futbol sahası planladıklarını belirtmişti.