DSO HEYETİNDEN TBMM’YE ÇIKARMA

Bir dizi etkinlik ve temas için Ankara’da bulunan DSO Başkanı Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri TBMM’de milletvekilleriyle görüştü. 

 

Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Ankara’da TBMM’yi ziyaret etti, milletvekilleriyle görüştü. Heyet TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ve CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ile buluştu. Görüşmelerde Denizli sanayicisinin gündemi milletvekillerine aktarıldı. 

Kasapoğlu, ilk olarak TBMM Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı TBMM'deki makamında ziyaret etti. CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı’nın da katıldığı toplantıda, Denizli şehri ve Denizli sanayisi ile ilgili sorunlar, öneriler paylaşılarak atılabilecek adımlar konuşuldu. Görüşmede ayrıca, işletme aşamasındaki yeni OSB birimleri hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

DSO HEYETİNDEN TBMM’YE ÇIKARMA

Daha sonra AK Parti Denizli Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekili Şahin Tin'i makamında ziyaret ederek toplantı gerçekleştiren Kasapoğlu, Denizli sanayisinin sorunları ve bu sorunlar kapsamındaki çözüm önerilerini aktardı. Görüşmede, Makine İhtisas OSB çalışmalarının hızlandırılması ile ilgili başlıklar da ele alındı.

DSO HEYETİNDEN TBMM’YE ÇIKARMA

Heyet son olarak CHP Denizli Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Şeref Arpacı'yı Meclis’teki makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen görüşmede Başkan Kasapoğlu, Arpacı ile Denizli sanayisinin güncel sorunlarını istişare etti; bu sorunlar ile ilgili atılacak adımların Denizli sanayisi ve sanayicimiz açısından önem arz ettiğini vurguladı.

GÖRÜŞMELERİ DEĞERLENDİRDİ

Ziyaretleri değerlendiren Kasapoğlu; “Denizli, Türkiye'nin en önemli sanayi şehirlerinden biri. Bu potansiyelimizi daha da geliştirmek için çalışmalarımız devam ediyor. TBMM'de gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde de Denizli'nin sanayi ve kalkınma potansiyelini ve yatırım imkanlarını dile getirdik. Bölgemize yönelik yatırımların teşvik edilmesi ve ihtiyaç duyulan altyapı çalışmalarının tamamlanması için destek istedik" ifadelerini kullandı.