EN DÜŞÜK MAAŞ 22 BİN LİRA OLDU

Babadağ Belediyesi’nde sendika ve belediye arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediyede en düşük işçi maaşı 22 bin lira oldu.

Babadağ Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı. Sendika temsilcileri ve Belediye Başkanı Ali Atlı arasında imzalanan protokol gereği belediyede en düşük işçi maaşı 22 bin liraya yükseltildi.

EN DÜŞÜK MAAŞ 22 BİN LİRA OLDU

Toplu iş sözleşmesi görüşmeleri bugün tamamlandı. Toplantıda İYİ Parti Denizli Milletvekili ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yasin Öztürk, Babadağ Belediye Başkanı ve İYİ Parti Denizli Babadağ Belediye Başkanı adayı Ali Atlı, İYİ Parti Babadağ belediye meclis üyesi adayları ve belediye personelleri yer aldı. Toplu iş sözleşmesi toplantısında Başkan Atlı, belediye personelleri ile tek tek tokalaştı sohbet etti.

EN DÜŞÜK MAAŞ 22 BİN LİRA OLDU

MÜJDEYİ BAŞKAN ATLI VERDİ

Toplantıda konuşan Atlı, “Emek; en yüce değerdir. Gece gündüz demeden, fedakârca çalışan ve enerjileriyle her zaman en iyisini ortaya koyan çalışma arkadaşlarımın maaşını toplu iş sözleşmesi ile artırarak en düşük maaşı 22 bin liraya çıkardık. Her birinizin emeği ve özverisi için teşekkür ederim” diye konuştu.

EN DÜŞÜK MAAŞ 22 BİN LİRA OLDU