UMUT CANDAN GÖZYAŞLARIYLA ANLATTI

Umut Candan, sosyal medya fenomeni olan kızları Nihal ve Bahar Candan'ın cezaevi şartlarında yaşadıkları zorlukları gözyaşları içinde anlattı. Nihal Candan, protesto amacıyla cezaevinde yemek yemeyi bıraktıktan sonra 'anoreksiya nevroza' hastalığına yakalandı. Umut Candan, Show Haber'e yaptığı açıklamada, "Kızım çok kilo verdi, her ziyarette ağlıyor, sürekli 'Cennete gitmek istiyorum' diyor. Çok bitkin, çok kötü, konuşamıyor," dedi.

Nihal ve Bahar Candan kardeşler, geçtiğimiz yıl sosyal medya fenomenleri soruşturmasında gözaltına alınıp tutuklanmışlardı. Suçsuz olduklarını iddia eden Umut Candan, kızlarının cezaevindeki sağlık durumlarının kötüye gittiğini belirtti. Nihal'in özellikle sağlık durumunun ciddiyeti üzerine cezaevi yetkilileri tarafından bir inceleme başlatıldı.

Damada Sitem: "Aylardır Ziyaret Etmiyorsun"

Umut Candan, Nihal'in eşi ve kendilerinin damadına da sitemde bulundu. Nihal'in cezaevine girmeden dört ay önce evlendiği ve eşinin uzun süredir ziyaretine gelmediği belirtildi. Umut Candan, "Senin sevginin yerini biz alamıyoruz, keşke bir gitsen sarılsan," ifadelerini kullandı.

 UMUT CANDAN GÖZYAŞLARIYLA ANLATTI

Diğer kızı Bahar Candan'ın ise hayatındaki yön değişikliği hakkında da bilgi veren Umut Candan, Bahar'ın hukuk okumaktan vazgeçip tıp eğitimi alacağını ve artık sosyal medyada aktif olmayacağını dile getirdi.