DENİZLİLİ SPORCU MİLLİ TAKIM ADAY KADROSUNDA

Denizlili Hokeyci Nihal Olcay, Kadınlar A Milli ve Ümit Milli Takım aday kadrosunda yer alarak Alanya'da düzenlenen hazırlık kampına katıldı.

Türkiye Hokey Federasyonu'nun  2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan Kadınlar Açık Alan Süper Lig 1. Etap müsabakaları 17-21 Nisan tarihleri arasında Alanya'da düzenlendi. Süper Lig'de Deniz'yi temsil eden Acıpayam Belediyespor Hokey Kulübü sporcularından Nihal Olcay, turnuvada büyük başarı gösterdi.

Daha önce de katıldığı müsabakalarda da büyük başarılar elde eden Denizlili sporcu, Kadınlar A Millî Takım ve Ümit Milli Takım aday kadrosuna davet edildi. Kadınlar A Millî Takım ve Ümit Milli Takımının 27 kişilik kadrosunda yer alan Acıpayam Belediyespor Kulübü sporcularından Nihal Olcay, 22-28 Nisan tarihleri arasında Alanya'da devam eden hazırlık kampına katıldı.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, A Millî Takım ve Ümit Milli Takım aday kadrosunda yer alan Denizlili sporcu Nihal Olcay'ı, kulübünü ve antrenörü Muhlis Demirel’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.