SURVİVOR ALL STAR'DA SÜRPRİZ VEDA!

Survivor All Star'da bu hafta yaşanan eleme gecesinde dört yarışmacı, eleme adayı olarak belirlenmişti: Yaman Keleş, Hakan Hatipoğlu, Yasin Obuz ve Sercan Yıldırım. Yarışmada gergin anlar yaşanırken, eleme adayları arasından yarışmaya veda eden isim de netleşti.

ELEME GECESİNİN DETAYLARI

Survivor All Star'da bu hafta eleme gecesi, yarışmacıların ve izleyicilerin nefeslerini tuttuğu anlara sahne oldu. Eleme adaylarından Yaman Keleş, düelloda Yasin Obuz'u 5-1 gibi net bir skorla mağlup ederek eleme potasından kurtuldu. Diğer taraftan Hakan Hatipoğlu, Sercan Yıldırım ile yaptığı düelloda 5-4'lük skorla mağlup oldu ve yarışma için final eşleşmesine kalamadı.

GERGİN ANLAR VE VEDA

Düellolar sırasında Nagihan Karadere ile Hakan Hatipoğlu arasında yaşanan sözlü tartışma, yarışmanın gergin anlarından biri oldu. Nagihan'ın motivasyon amaçlı sözleri, Hakan'ı kızdırdı ve bu durum, sunucu Murat Ceylan'ın araya girmesiyle yatıştırıldı.

SURVİVOR ALL STAR'DA SÜRPRİZ VEDA!

Eleme gecesinin sonunda Hakan Hatipoğlu, Survivor'a veda eden yarışmacı oldu. Eleme sonrası duygularını paylaşan Hakan, "Hazırlıksız geldim bu sezona ve büyük bir sakatlık geçirdim. Ameliyat olacağım. Elimden geleni yaptım ama performansım çok değişkendi. Survivor'dan cebimde bir sürü tecrübe ile ayrılıyorum" dedi.