SURVİVOR’DA İPLER GERİLDİ, BATUHAN’I TEHDİT ETTİ

Survivor'da ödül oyununu kazanan Aleyna Kalaycıoğlu, ekranda kardeşini görmek isterken annesinin "Cansu ekranda yer almak istemiyor" demesi üzerine sinirlendi. Daha önce yaşanan bir tartışma nedeniyle Batuhan'la eski defterler yeniden açıldı ve Aleyna, Batuhan'ı tehdit etti.

Survivor yarışmasının son ödül oyununda birinci olan Aleyna Kalaycıoğlu, ödül olarak beklediği kardeşi Cansu'nun videosunu izlemek istedi. Ancak ekranda annesi belirdi ve "Cansu ekranda yer almak istemiyor" bilgisini verdi. Bu durum, Aleyna'nın oldukça sinirlenmesine yol açtı. Özellikle daha önceden Batuhan'ın kardeşi için "Engelli" ifadesini kullanmış olması, bu tepkinin daha da büyümesine sebep oldu.

KONSEYDE GERGİNLİK YÜKSELDİ

Konsey toplantısında Aleyna, geçmişte yaşananları hatırlatarak Batuhan'a sert sözlerle yüklendi. "Bir daha benim ailemi ağzına alacak herhangi bir kelime, herhangi bir hareket Batuhan her şey çok farklı olur en hassas noktam bu ve çok farklı bir Aleyna görürsün haberin olsun" diyerek tehditler savurdu. Batuhan ise bu konunun nasıl gündeme geldiğine şaşırdığını belirterek, söylediklerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti ve durumu açıklamaya çalıştı.

BATUHAN'IN AÇIKLAMASI VE ACUN ILICALI'NIN MÜDAHALESİ

Batuhan, "Ben aslında orada kardeşinin bu tarafta kullanıldığını, ortada söylenmiş bir laf vardı senin kardeşine yapılan bir haksızlığı dile getirmiştim. Ayşe'nin senin kardeşine kameranın arkasında söylediği o yanlış cümleydi" diyerek konuyu açıklığa kavuşturmaya çalıştı. Acun Ilıcalı ise bu tartışmanın programın havasını bozduğunu belirterek, Aleyna'ya kardeşiyle kamera arkasında kısıtlamasız sürede görüşme hakkı tanıdığını açıkladı.