ESRA EZMECİ'NİN PROGRAMINDA ŞOKE EDEN İTİRAF!

Esra Ezmeci'nin sunumuyla Beyaz TV'de yayınlanan "Yeni Baştan" programında, bir izleyicinin itirafı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Katılımcı Dersu Hanım, annesinin geçmişte pavyonda çalıştığını ve kardeşinin babasının kendi kocası olduğunu öğrendiğini açıkladı.

Esra Ezmeci'nin sunduğu "Yeni Baştan" programında dikkat çeken itiraflar gelmeye devam ediyor. Bu haftaki bölümde, Dersu Hanım adlı bir katılımcının annesi ve kocası arasında geçmişte yaşanan olaylar gündeme geldi. Dersu Hanım, annesinin pavyonda çalıştığı yıllarda kendi şimdiki eşiyle ilişkisi olduğunu ve bu ilişkiden 10 yaşında bir kardeşi olduğunu itiraf etti.

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKINCA…

Dersu Hanım, programda yaşadıklarını "Annem o zamanlar pavyonda çalışıyordu. Çalıştığı dönemde eşimle birlikte olmuşlar. Benim küçük bir kardeşim var 10 yaşında..." sözleriyle anlattı. Esra Ezmeci, bu bilgileri aldıktan sonra şaşkınlığını gizleyemedi ve hemen "Anneniz eskiden pavyonda çalışıyordu. Sizin eşinizle birlikte olmuş öyle mi? Siz o zaman evli miydiniz?" diye sorguladı.

Dersu Hanım'ın "Biz o zaman evli değildik. Ben iki sene önce evlendim. Biz nişanlıyken hiç desteklemiyordu. Sebebini anlamamıştım. Sonra öğrendim ki 10 yaşında olan kardeşim aslında eşimdenmiş. Ben yeni öğrendim bu durumu. Ne yapmalıyım?" sözleri üzerine Esra Ezmeci, izleyiciye psikolojik destek almasını önerdi. Ezmeci, "Siz daha nişanlıyken bunun söylenmesi gerekiyordu. Eşinizden olan bir çocuk var ortada. Burada işler karışmış. Bu tarz durumlarda yüzleşmeler çok önemli. Ben sizin psikolojik bir tavsiye almanızı öneririm. Ortada bir kardeş var. Kardeş aynı zamanda üvey oğlunuz. Bu çok karmaşık bir süreç" dedi.