BAŞKAN YILDIRIM HALKLA BULUŞMA TOPLANTILARINA BAŞLIYOR

Acıpayam Belediye Başkanı Levent Yıldırım, mahallelerde vatandaşları dinlemek için "Halkla Buluşma" toplantıları başlatıyor.

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Acıpayam Belediye Başkanı seçilen Levent Yıldırım, halkla bir araya geliyor. Mahallelerde vatandaşları dinlemek için "Halkla Buluşma" toplantıları başlatan Yıldırım, ilk buluşmayı yarın saat 14.00'te Yazır Mahallesinde gerçekleştirecek.

SAHA BULUŞMASI

Yıldırım, Acıpayamlıların teveccühü ile ilçeye hizmet etmek için emanetini teslim aldıklarına işaret ederek, "Kıymetli Acıpayamlılar, sizlerin teveccühü ile ilçemize hizmet etmek için emanetimizi teslim aldık. Şimdi de ilçemizi hedeflediğimiz vizyona sizlerle birlikte taşıyacağız. Bunun için saha buluşmalarımıza başlıyoruz." dedi.

HALKI DİNLEYECEK

Başkan Yıldırım, "İlk buluşmamız Pazartesi günü Yazır'da saat 14.00’te başlayacak ve sonra sırasıyla Gümüş, Dodurga ve Bademli Mahallelerimizde olacak. Mahalle muhtarlarımızla birlikte sizleri dinlemeye, sizlerle olmaya geliyor, sizleri de buluşmamıza bekliyorum." ifadelerini kullandı.