TAVAS MAKASI GİRİŞİ KAPATILDI

Yol ayrımının Denizli istikametinden girişi çalışma nedeniyle trafiğe kapatıldı. Sürücüler Antalya istikametinden U dönüşü yaparak, Tavas ve Kale yolunu kullanabilecek. 

 

Hava şartlarının müsait olması nedeniyle Denizli – Antalya – Muğla karayolu üzerinde duran çalışmalara yeniden start verildi. Yolun Antalya – Denizli istikametinde yürütülen çalışmalar tamamlandı bu kez tam ters istikamet olan Denizli – Antalya bölümünde çalışma başlatıldı. 

Bu kapsamda Muğla yol ayrımına yakın mesafede yürütülen yol yapım çalışmaları nedeniyle kavşağın Denizli istikametinden girişi trafiğe kapatıldı.

Muğla’nın yanı sıra Tavas ya da Kale’ye gidecek olan sürücüler kavşağı kullanamayacak. Bunun yerine Antalya istikametinde bir süre devam ettikten sonra Akça Kavşağı olarak anılan noktadan U dönüşü yaparak Antalya – Denizli karayolundan devam edecek. Kavşağa vardıklarında ise alt geçidi kullanmak suretiyle Muğla istikametinde seyir edebilecek. 

Sürücüler alternatif güzergah olarak ise Karataş Kavşağı’ndan Tavas istikametine seyir edebilecek. Bölgede yol yapım çalışmalarının bir ay daha sürmesi bekleniyor. Sürücüler uzun süredir bu yolda yürütülen çalışmalar nedeniyle sıkıntı yaşıyor.