3 GÜNDE BİN 500 KATMER İKRAM EDİLDİ

Bekilliler Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Ornaz Vadisi Doğal Yaşam Parkı’nda ‘Geleneksel Katmer Günü' etkinliği yapıldı. 3 gün süren etkinlikte yaklaşık bin 500 katmer yapıldı ve etkinliğe katılanlara ikram edildi.

Bekilliler Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği tarafından ‘Geleneksel Katmer Günü’ etkinliği düzenlendi. Ornaz Vadisi Doğal Yaşam Parkı’nda 3 gün süren etkinlikte yaklaşık bin 500 katmer etkinliğe katılanlara ikram edildi. Etkinliğe; TBMM Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Bekilli Belediye Önder Demir, PASVAK Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz, Emekli Öğretmenler Derneği Başkanı Kevser Erbeği, Kadın Hakları Derneği Başkanı Nurten Karakış ile yönetimi ve Denizli’de yaşayan Bekillililer katıldı.

3 GÜNDE BİN 500 KATMER İKRAM EDİLDİ

Her yıl etkinliklerine yoğun bir katılım sağlandığını belirten Dernek Başkanı Mehmet Mankır; “Geleneklerimizin devam ettirilmesi, yöremiz insanının buluşması, kaynaşması, birlikte güzel vakit geçirmesi, anılarını tazelemesi, birlik ve dayanışması için düzenlediğimiz Geleneksel Katmer Günümüzü bir kez daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu günün ayrıca bir özelliği de Mustafa Kemal Atatürk’ün sözü ile ‘Bir anne tüm dünyayı değiştirebilir’ diye ifade ettiği Anneler Günü oluşu. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

3 GÜNDE BİN 500 KATMER İKRAM EDİLDİ