ÇİFTÇİYİ BİR DE ONLAR VURDU

Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde hileli tartı kullanarak 3 üreticiyi 125 bin lira zarara uğrattığı iddia edilen 4 kişi Manisa’nın Kırkağaç İlçesi’nde yapılan operasyonla yakalandı. 

 

16 Nisan’da Babadağ İlçesi’ne bağlı Bekirler ve Kelleci mahallelerinde 3 üretici, zeytinyağlarının hileli tartı kullanılarak eksik tartması sonucu toplam 125 bin lira  uğradıklarını iddia ederek jandarmaya bildirdi. İl Jandarma Komutanlığı’nın Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Babadağ İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından yapılan çalışma sonucunda şüphelilerin T.K., S.A., Ç.Ş. ile F.A.  olduğu tespit edildi. Şahısların aynı zamanda daha önce gerçekleşmiş üç ayrı dolandırıcılık olayının da faili olduğu ortaya çıktı.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Zanlıların Manisa’nın Kırkağaç İlçesi’nde olduğunu tespit eden jandarma ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda; 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmada yapılan işlemlerin ardından şüpheli 4 şahıs, adliye sevk edildi. Öte yandan operasyon kapsamında şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise 160 litre zeytinyağı ile el tartısı ele geçirildi.

TOPLAM 66 SUÇ KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan gözaltına alınan şahısların toplam 66 suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Zanlıların geçmişte de benzer suçları işledikleri tespit edildi.