KAZANAN 'BAL' GİBİ OLACAK

BAL’a yükselme mücadelesi veren Denizli İdmanyurdu Gürellerspor ile Buldan Belediyespor, cumartesi günü Akkonak Sahası’nda karşı karşıya gelecek.

 

Denizli Süper Amatör Lig Play-Off grubunda BAL’a yükselme mücadelesi veren iki iddialı takım Denizli İdmanyurdu Gürellerspor ile Buldan Belediyespor, 20 Nisan Cumartesi günü Saat 17.30'da Akkonak Sahası'nda karşı karşıya gelecek. Grupta llider konumda bulunan Denizli İdmanyurduGürellerspor'un 9 puanı bulunuyor. Aynı puanda bulunan Buldan Belediyesporaverajla 2'nci sırada yer alıyor. Maçı kazanan takım BAL Ligi'ne yükselmek için büyük avantaj sağlayacak. 

Kiritik maç öncesinde açıklamalarda bulunan Buldan Belediyespor Teknikdirektörü Levent Sarıoğlu "Maç ne kadar önemli de olsun her şeyden önce centilmence bir maç olsun. Rakibimiz tecrübeli ve yetenekli bir kadrosu var. Biz de çok mücadele eden genç kadroya sahibiz. Maçı kazanan BAL Ligi yolunda büyük bir avantaj kazanacak. Kontrollü ve oyun disiplininden kopmadan maçımızı oynayacağız. Kazanmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Takımın antrenmanlardaki hırsı ve isteği beni mutlu ediyor. Futbol severlere güzel bir maç izlettirmek istiyoruz"diye konuştu.