DENİZLİSPOR’DA KONGRE KARARI

Ligde son 3 haftaya girilirken büyük kriz yaşayan Denizlispor’da Seçimli Olağan Genel Kurul kararı alındı. Yeşil siyahlıların kongresi 6 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren ve şansını mucizelere bırakan Denizlispor, kongreye gidiyor. Yeşil siyahlı kulüpten yapılan resmi açıklamada Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 6 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda yapılacağı belirtildi.

Yapılacak toplantıda çoğunluğun sağlanamaması veya herhangi bir sebeple ertelenmesi halinde kongrenin 14 Mayıs Salı günü yine EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda aynı saatte, çoğunluğa bakılmaksızın yapılacağı belirtildi.

HOROZUN GELECEĞİ BELİRSİZ

Sezon başından bu yana mali krizle boğuşan, son olarak Somaspor galibiyetine verilen çeklerin karşılıksız çıktığı Denizlispor’da Kulüp Başkanı Mehmet Uz ve yönetiminin görevinden ayrılacağı ve aday olmayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Adım adım 3’ncü lige sürüklenen yeşil siyahlı camiada başkan adaylarının çıkıp çıkmayacağı ve özellikle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun nasıl bir tutum sergileyeceği merakla beklenen konuların başında geliyor.